Yrityksestä
13396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13396,theme-bridge,bridge-core-2.5.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,elementor-default,elementor-kit-7,elementor-page elementor-page-13396
 

Yrityksestä

Tutustu toimintaamme ja historiaamme!

RP-Yhtiöt on Turussa ja Turun ympäristökunnissa toimiva kiinteistösijoitusyhtiö, jonka toiminta on laajentunut vähäisessä määrin myös Turun ulkopuolelle, mm. Helsinkiin ja Poriin. RP-Yhtiön toiminta keskittyy pääasiallisestti omistamiemme kiintestöjen hallintaan ja vuokraukseen sekä kiinteistökannan jatkuvaan kehittämiseen.

 

RP-Yhtiöt koostuu monista eri yhtiöistä ja sen toiminta alkoi vuonna 1985 RP-Rakennus Oy nimisen rakennustoimiston yhteydessä. Perinteet ja ammattitaito rakennus- ja kiinteistöalalle juontavat jo vuodelta 1947 rakennustoimisto A. Puolimatka Oy:n ajoilta. RP-Rakennus Oy:n rakennusurakointi loppui 90-luvun puolivälissä ja toimintaa jatkettiin kiinteistösijoitusyhtiönä. RP-Rakennus Oy:n palveluksessa oli kolmisensataa rakennus- ja kiinteistöalan ammatilaista.

RP-Yhtiöt vuokraa monenlaisia omistamiaan vuokratiloja, kuten liiketiloja, myymälöitä, toimistoja, teollisuustiloja, teollisuusrakennuksia, asuinhuoneistoja, autopaikkoja, halleja sekä varastotiloja. Vuokrauskohteisamme on yli 300 vuokralaista, mm. suuria yrityksiä elintarvike-, vaatetus-, kuljetus-, hotelli- ja rautakauppa-alalta sekä myös yksityisiä henkilöitä.

 

RP-Yhtiöt tarjoavat myös yrityksille mahdollisuuden ”räätälöityihin” toimitiloihin jalostamalla ja saneeraamalla omistamiaan kiinteistöjä. Toimimme kiinteistöjemme saneerauksien rakennuttajana sekä tarpeiden mukaan alustavien arkkitehti- ja sisustussuunnitelmien tekijänä. Pyrimme tarjoamaan toimitilat ja neuvotteluvalmiudet monenlaisille toimialoille. Jalostamistamme kiinteistöistä mainittakoon Turussa, Itäharjun kaupunginosassa sijaitseva suuri K-Raudan myymälä.

 

RP-Yhtiöt kehittää omistamiaan kiinteistöjä- ja tonttivarantoja myymällä, ostamalla ja vaihtamalla nykyistä kantaa, meille soveliaampiin kohteisiin. Tonttivarantomme soveltuvat rakennuskohteiksi mm. rakennustoimistoille, rakennuttajille sekä sijoittajille. Tontit ja kiinteistöt sijaitsevat pääasiallisesti Turussa, Raisiossa ja Maskussa.

Referenssejä

Teollisuuskatu 35-39, Turku Semeran vanhan elementtitehtaan jalostus K-Raudan myymäläksi

 

Pernontie 1, Raisio Uudisrakennuksen rakennuttaminen Laaksosen Konepaja Oy:lle

 

Mekanikonkatu 7, Helsinki Uudisrakennuksen rakennuttaminen. Vuokralainen Länsiauto Oy

 

Salvumiehenkatu 3,Turku Ahlsell Oy:n toimitilojen räätälöinti

 

Rydöntie 14,Turku Uudisrakennuksen rakennuttaminen Felix Abba Oy Ab:lle

Vastuunvapautuslauseke

Näiden www-sivujen sisältö on ainoastaan informatiivinen eikä sitä tule pitää tarjouksena tai juridisena taikka muunlaisenakaan ohjeena. RP-Yhtiöt ei vastaa näillä sivuilla olevan tiedon oikeellisuudesta tai ajantasaisuudesta. Sivuilla oleva informaatio on yleisluontoista, eikä RP-Yhtiöt takaa eikä vastaa tietojen soveltuvuudesta yksittäistapaukseen. RP-Yhtiöt ei takaa, että nämä www-sivut sisältöineen toimivat keskeytyksettömästi tai virheettömästi. RP-Yhtiöt ei vastaa välittömästä tai välillisestä vahingosta, jonka väitetään aiheutuneen näillä sivuilla olevan informaation käyttämisestä. Kolmannen tuottamat tai julkaisemat www-sivut, joihin on linkki RP-Yhtiöiden sivuilta, eivät ole RP-Yhtiön hallinnassa eikä RP-Yhtiöt vastaa tällaisten sivujen sisällöstä taikka vahingosta, joka mahdollisesti on aiheutunut tällaisilla sivuilla olevan informaation käyttämisestä.